Nuohous

Nuohous edulliseen hintaan

Savon Piippu Oy toteuttaa nuohoustyöt kohtuuhintaan Savonlinnassa ja lähikunnissa.


Mitä nuohouksessa sitten tehdään? Nuohouksessa tulisijoihin ja savuhormiin kertynyt palamisjäte poistetaan. Puhdistus on tärkeää, jotta tulisija toimisi tarkoituksenmukaisesti ja olisi turvallinen. Puhdas savuhormisto ja tulisija palavat puhtaasti, kerää lämpöä energiatehokkaasti ja huomioi ympäristöarvot.


Nuohoojan tehtäviin kuuluvat lisäksi suojaetäisyyksien tarkistaminen sekä puutteista ilmoittaminen. Varsinaisen puhdistuksen lisäksi annamme tietoa savuhormiston ja tulisijan kunnosta sekä siitä, miten tulisijoja tulisi käyttää parhaimmalla mahdollisella tavalla. Savon Piippu Oy kertoo mielellään lisätietoa nuohouksesta ja toimintatavoistaan lisää.

Tilaa nuohous soittamalla: 044 517 3010 tai hyödyntämällä helppokäyttöistä lomakettamme.Monta hyvää syytä tilata nuohous meiltä:

  • Huolellinen nuohous KOHTUUHINTAAN
  • Meiltä saat TIETOA tulisijojen ja hormien kuntoon ja käyttöön liittyen
  • Nuohouksen suorittaa vaadittavan AMMATTITUTKINNON suorittanut tekijä

Meiltä monipuolisesti:

  • Tulisijan puhdistus
  • Savupiipun nuohous
  • Savupiipun halkeamien korjaus
Ota yhteyttä!

Mitä on hyvä ottaa huomioon nuohoojan tullessa?

Olemme tunnettuja siisteydestä, pyrimme tekemään nuohouksen mahdollisimman puhtaasti ja sujuvasti. Mutta koska rapatessa saattaa roiskua, on hyvä suojata tai poistaa esimerkiksi matot nuohoojan kulkureiteiltä. Ulkona esteetön pääsy tikkaille sekä tarkoituksenmukaiset tikkaat ja kulkuväylät katolla ovat tärkeää turvallisuuden kannalta.

 

Mitä nuohoaminen maksaa?

Savon Piippu Oy toteuttaa nuohoukset edullisesti. Nuohouksen tarkempi hinta määräytyy mm. tulisijojen mukaan. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme.